Nieuws TivoliVredenburg Fonds

Mee naar het Weihnachts-Oratorium op 19 december?

By 23 oktober 2018 No Comments

Voor de kersttijd schreef Bach zes cantates die tezamen het Weihnachts-Oratorium vormen. Vanavond klinken ze alle zes. Het Nederlands Kamerkoor voert ze uit met een van de meest vooraanstaande barokorkesten van de wereld, het Boheemse Collegium 1704. Een betere voorbereiding op het kerstfeest is nauwelijks denkbaar. Fondsleden uit ons mecenaatsprogramma zijn uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Bent of kent u iemand die TivoliVredenburg een warm hart toedraagt? En wilt u wel eens kennismaken met het TivoliVredenburg Fonds? Stuur dan een e-mail naar de afdeling Development via development@tivolivredenburg.nl. Wellicht dat wij samen met u mogen luisteren naar deze prachtige uitvoering op 19 december a.s.!