Nieuws TivoliVredenburg Fonds

Dag van het Mecenaat

Eind maart vond de jaarlijkse ‘Dag van het Mecenaat’ plaats in een vol Compagnietheater. Tijdens deze dag werden presentaties gegeven over de stand van het mecenaat in Nederland, door o.a. het Van Gogh Museum en het Concertgebouw. Als nieuwkomer werd TivoliVredenburg uitgenodigd. Tijdens deze dag komen marketeers, fondsenwervers, financieel adviseurs, bankiers én mecenassen samen. Onze collega’s Lieke Timmermans (Marketing & Communicatie) en Michiel Huisinga (Development) gaven daar inzicht in hun werk.

In haar enthousiaste presentatie ging Lieke in op onze diverse muzikale doelgroepen en het groeiende succes van TivoliVredenburg. Dat ons succes ook mooie vruchten afwerpt bewijst onze bloeiende groep van mecenassen. Zij zijn fans en verenigen zich in ons TivoliVredenburg Fonds. Op het podium ging Michiel met één van deze superfans in gesprek. Haar motivatie om te doneren is tweeledig: ‘de liefde voor muziek doorgeven aan (jongere) mindervermogenden én zich samen met andere mecenassen extra thuis voelen in ons mooie huis!’