Nieuws partnershipsNieuws TivoliVredenburg Fonds

TivoliVredenburg tijdens coronacrisis

Voor het eerst is het stil in TivoliVredenburg. Met de komst van het coronavirus en de maatregelen die daarbij komen kijken is het openbare leven zo goed als tot stilstand gekomen. Net als zovelen zijn ook TivoliVredenburg en haar partners hard geraakt.

Alle evenementen in TivoliVredenburg zijn tot en met in ieder geval 6 april afgelast of verplaatst. Meer informatie hierover vindt u via deze link.

Ondanks alles blijft ons team hard werken. Vanuit huis hebben we contact met bezoekers, partners, opdrachtgevers, muzikanten en elkaar. Juist in deze tijden is het belang van de partnerships die we hebben evident: samenwerken om elkaar te versterken. Ook allen die ons (financieel) steunen zijn belangrijker dan ooit. Ondanks dat fysiek samenkomen momenteel niet mogelijk is, gaan we door met de verbindende kracht van muziek. Dagelijks kunt u om 20.00 uur, via onze facebookpagina, live genieten van de beste concerten en video‚Äôs uit ons archief. The music sounds better with you!

Voor vragen zijn we nog steeds bereikbaar. Mail of bel hiervoor met uw vaste contactpersonen of mail naar development@tivolivredenburg.nl

Wij hopen dat u gezond bent en hopen u snel weer te mogen verwelkomen in TivoliVredenburg!