Corporate Sponsoring

Wist u dat TivoliVredenburg het grootste muziekgebouw van Nederland is? Op ruim 30.000 vierkante meter verdeeld over 6 zalen en diverse pleinen en foyers verwelkomen wij jaarlijks ruim een miljoen bezoekers verdeeld over ruim 1.000 concerten en (zakelijke) evenementen. De prachtige concerten, de sterke programmering van lezingen en debatten en het brede mediabereik maken TivoliVredenburg zeer aantrekkelijk voor sponsoren. Zowel zakelijk als privé is het een prachtige ontmoetingsplek in het hart van ons land.

Partnerships

Speciaal voor het bedrijfsleven heeft TivoliVredenburg een partnerprogramma. Er zijn verschillende partnerships mogelijk. Hiermee kunt u uw zichtbaarheid vergroten en naamsbekendheid versterken. Als sponsor of partner draagt u direct bij aan de ambitie van TivoliVredenburg om het muzikale hart van de regio te zijn en cultuur toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. Met de ondersteuning van een gevarieerd, verrassend, vernieuwend en verrijkend aanbod van levende muziek versterkt u de kwaliteit van de stad en het ondernemersklimaat voor uw bedrijf.

TivoliVredenburg geeft haar sponsoren graag alle gelegenheid tot relatiemanagement op hoog niveau. Als sponsor van een serie, een festival of specifiek concert kan uw bedrijf gebruik maken van speciale faciliteiten zoals het organiseren van een exclusieve ontvangst of diner voor relaties in een eigen foyer. Bij de concerten zit u samen met uw gasten op de mooiste plaatsen in de zaal. Ook verzorgen we graag bijzondere programma’s voor uw medewerkers.

Alle sponsoren en partners worden uitgenodigd voor onze nieuwjaarsbijeenkomst en het jaarlijkse jazzfestival Transition. Tevens geven alle vormen van partnership toegang tot de succesvolle Young Professionals Business Club (YPBC) van TivoliVredenburg. Met regelmaat zullen nog extra concerten aangeboden worden en kunnen sponsoren en partners deelnemen aan het TivoliVredenburg Diner. Als u dat goed vindt vermelden we de naam van uw onderneming in ons jaarverslag, in ons gebouw en op onze website.

Young Professionals Business Club

Alle partnerships geven toegang tot de Young Professionals Business Club (YPBC). Dit is een exclusief gezelschap van jonge ambitieuze medewerkers van sponsoren en partners. Zij komen als peers, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in contact. De inspirerende inleidingen, kennisoverdracht op niveau en bijzondere concerten vormen de kern van de YPBC.

Sponsoren en partners kunnen hun young professionals (max. 40 jaar) naar rato afvaardigen naar de clubavonden. Zij kunnen rekenen op minimaal vijf exclusieve clubavonden per seizoen met een ontvangst, diner, spreker(s) een concertbezoek of lezing.

Wij bieden u graag een programma op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen met Niki de Jonge.

sponsoring tivolivredenburg