Partnerships

Met ruim 1,2 miljoen bezoekers en meer dan 1.700 evenementen per jaar is TivoliVredenburg dé plek waar muziek- en cultuurliefhebbers elkaar ontmoeten. Ons publiek is even divers als ons programma. Daarom hechten wij veel waarde aan verbinding met de buitenwereld. Iedere dag opnieuw willen we weten wat er speelt in de wereld: in de stad, regio en het land, maar ook ver daarbuiten. Op het gebied van muziek en cultuur, maar ook op maatschappelijk vlak. We hebben een sterke ambitie om voorop te lopen bij trends en innovaties, maar dat kunnen en willen we niet alleen doen. Samen staan we immers sterker. Door kennis uit te wisselen, ervaringen te delen, gebruik te maken van elkaars netwerk en elkaar te inspireren, creëren we niet alleen voordelen voor beide partijen, maar ook een gedeelde meerwaarde waar ook onze bezoekers van profiteren. Samen maken we het onmogelijke mogelijk.

Bent u geïnteresseerd in een waardevol partnership, waarbij u bijdraagt aan muziek en cultuur voor iedereen in de stad, regio en daarbuiten? Helpt u graag om Utrecht als culturele stad op de (inter)nationale kaart te zetten? Wilt u zich associëren met het grootste muziekgebouw van Nederland? En wilt u gebruikmaken van de voordelen die een partnership met TivoliVredenburg biedt, zoals de voorrang op tickets en de mogelijkheid om uw relaties mee te nemen naar concerten en exclusieve evenementen?

Een partnership met TivoliVredenburg maakt het mogelijk.

Waarom een partnership met TivoliVredenburg?

Door een partnership aan te gaan met TivoliVredenburg draagt u bij aan muziek en cultuur voor iedereen. Als het grootste muziekgebouw van Nederland is TivoliVredenburg de plek bij uitstek om uw naams- en merkbekendheid uit te breiden en aan uw stakeholders maatschappelijke betrokkenheid tonen en uw hart voor muziek en cultuur laten zien. Onze partners zijn even divers als ons publiek. Zo hebben wij onlangs ons partnership met bierbrouwerij AB InBev verlengd met vijf jaar en heeft ook de Rabobank zich al jaren verbonden aan ons muziekgebouw.

Wat een partnership met TivoliVredenburg voor u kan betekenen:

 • Uitbreiding van uw naams- en merkbekendheid;
 • Maatschappelijke betrokkenheid tonen;
 • Versterken van de company pride;
 • De mogelijkheid om maatschappelijke betrokkenheid onder uw medewerkers te vergroten door ze (eenmalig) op vrijwillige basis te laten meehelpen in TivoliVredenburg;
 • Uitstekende hospitalitymogelijkheden, tickets en exclusieve ontvangsten en bijeenkomsten
 • De mogelijkheid om u op een onderscheidende manier te profileren binnen uw branche;
 • Het uitbreiden van uw zakelijk netwerk;
 • Meer salesomzet genereren;
 • Zichtbaarheid bij een (nieuwe) doelgroep;
 • Samenwerken aan behalen gezamenlijke doelstellingen.

Voordelen en partnerprivileges

Een partnership ga je samen aan. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en geven wij samen met u invulling aan het partnership. Zo kunt u bijvoorbeeld bijdragen aan een bepaald thema, uw naam verbinden aan een festival of samen. Als dank voor uw steun ontvangt u bijpassende voordelen en partnerprivileges. Mogelijke voordelen van een partnership kunnen zijn:

 • Uitnodigingen voor concerten, festivals, diners en borrels;
 • Voorrang bij voorverkoop concerten;
 • De mogelijkheid om uw relaties mee te nemen naar concerten;
 • Zichtbaarheid in en om het gebouw;
 • De mogelijkheid om uw relaties mee te nemen naar concerten;
 • Uitstekende hospitalitymogelijkheden, tickets en exclusieve ontvangsten en bijeenkomsten
 • Toegang tot de Young Professionals Business Club

Young Professionals Business Club

Eén van de mogelijke voordelen van een partnership is toegang tot de Young Professionals Business Club van TivoliVredenburg (YPBC). De YPBC is een exclusieve club van ambitieuze young professionals (max. 40 jaar) van partnerbedrijven. Met de YPBC biedt u uw young professionals de mogelijkheid om hun netwerk uit te breiden en waardevolle contacten op te doen. Borrels, diners, bijzondere concerten, inspirerende kennissessies en bedrijfsbezoeken vormen de kern van de YPBC.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de YPBC? Maak dan een afspraak met Eline Habraken, Fondsmanager: 030-7606 450 of ypbc@tivolivredenburg.nl

Partnerships op maat

Omdat we het belangrijk vinden dat een partnership waardevol is voor zowel uw bedrijf of organisatie als TivoliVredenburg, geven wij graag samen vorm aan het partnership. In een persoonlijk gesprek kijken we naar gedeelde waarden en doelstellingen, waarna het partnership wordt afgestemd op uw wensen.

Contact

We kijken ernaar uit om met u kennis te maken en nodigen u graag uit voor een kop koffie. Neem contact op met Niki de Jonge, Partnerships en Development, voor het maken van een afspraak: 030-7606 449 of niki.de.jonge@tivolivredenburg.nl.

 Partners

sponsoring tivolivredenburg