Maakt u het verschil?

Als particulier kunt u op verschillende manieren bijdragen aan de ambities van TivoliVredenburg. De meest eenvoudige manier om TivoliVredenburg te steunen is het schenken van een geldbedrag. Elke bijdrage is welkom. U kunt uw bijdrage in één keer schenken, of deze verspreiden over meerdere jaren. Bekijk ook de folder van het TivoliVredenburg Fonds voor meer informatie.

Word Vriend óf Hertz Kring lid

Draagt u TivoliVredenburg een warm hart toe? Geeft u om het klassieke aanbod in TivoliVredenburg? Of wilt u bijdragen aan het educatieve programma? Dan nodigen we u graag uit om TivoliVredenburg te steunen met een structurele bijdrage. U kunt al vanaf € 60,- per jaar Vriend worden. U bepaalt zelf de hoogte en frequentie van de gift. Als dank voor uw steun nodigen we u uit voor het jaarlijkse donateursconcert en houden wij u op de hoogte van nieuws en speciale acties.

Wilt u een eigen stoel adopteren en daarmee lid worden van de Hertz Kring? 
Vul dan de machtigingskaart in en stuur deze naar het retouradres. 
Op de kaart kunt u aangeven op welke wijze u de gift wilt betalen (per maand, per jaar of met een eenmalige bijdrage). De schenkingsovereenkomst is alleen nodig als u de betaling wilt spreiden over vijf jaar. Uw gift is volledig aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Mocht u er prijs op stellen, dan vermelden wij uw naam op een koperen bordje op één van onze stoelen in de Hertz Zaal. Tevens ontvangt u interessante aanbiedingen en nieuwsbrieven als lid van de Hertz Kring. U kunt al lid worden van de Hertz Kring vanaf € 200,- per jaar. Voor meer informatie over onze Vrienden of Hertz Kring, kunt u direct contact opnemen met Eline Habraken.

Doneer nu

Geefkringen

Speciaal voor donateurs die een hogere bijdrage willen doen heeft TivoliVredenburg een mecenaatsprogramma met geefkringen ontwikkeld. Begunstigers vanaf € 1.000,- per jaar ontmoeten elkaar in één van onze geefkringen. De schenkingen worden ondergebracht in het TivoliVredenburg Fonds. Vanuit dit fonds worden specifieke projecten ondersteund. U kunt zelf aangeven voor welk doel of programma uw bijdrage bestemd is. De belastingdienst geeft u een belastingvoordeel bij periodieke giften. Voor uw steun doen wij graag iets terug. Voor donateurs organiseren we onder meer bijeenkomsten, rondleidingen, toegang tot repetities en andere exclusieve privileges en activiteiten.

Voor meer mogelijkheden over de geefkringen, kunt op u direct contact opnemen met fondsmanager Eline Habraken.

Kring van Associés
U kunt Associé van TivoliVredenburg worden met een donatie vanaf € 1.000,- per jaar gedurende vijf jaar.

Drie keer per jaar worden de Associés ontvangen bij een bijzonder evenement met concert. Tevens krijgt u de mogelijkheid kaarten te bestellen voor het jaarlijkse TivoliVredenburg Diner. Daarnaast heeft u voorrang bij de abonnementenverkoop. U bepaalt zelf de bestemming van uw donatie. U blijft op de hoogte door onze nieuwsbrief. Als u het goed vindt vermelden we uw naam in ons jaarverslag, in ons gebouw en op onze website.

Kring van Patronen
U kunt Patroon worden van TivoliVredenburg bij een donatie vanaf € 3.000,- tot € 5.000,- per jaar gedurende vijf jaar.

Vier keer per jaar worden de Patronen ontvangen bij een bijzonder evenement met concert. Tevens krijgt u twee kaarten voor het jaarlijkse TivoliVredenburg Diner met de mogelijkheid om nog meer kaarten te bestellen voor uw relaties. Daarnaast heeft u voorrang bij de abonnementen verkoop. Voor bestellingen kunt u gebruik maken van uw contactpersoon bij de afdeling Fondsenwerving & Development. U bepaalt zelf de bestemming van uw donatie. U blijft op de hoogte door onze nieuwsbrief. Als u het goed vindt vermelden we uw naam in ons jaarverslag, in ons gebouw en op onze website.

Kring van Mecenassen
Mecenas van TivoliVredenburg bent u bij een donatie vanaf € 5.000,- per jaar gedurende vijf jaar.

Als Mecenas krijgt u een hoogwaardige service van uw persoonlijk contactpersoon binnen TivoliVredenburg. U kunt uw kaarten persoonlijk bestellen via de afdeling Fondsenwerving & Development. Vijf keer per jaar worden de Mecenassen ontvangen bij een bijzonder evenement met concert. Tevens krijgt u twee kaarten voor het jaarlijkse TivoliVredenburg Diner met de mogelijkheid om nog meer kaarten te bestellen voor uw relaties. U bepaalt zelf de bestemming van uw donatie. U blijft op de hoogte door onze nieuwsbrief. Als u het goed vindt vermelden we uw naam in ons jaarverslag, in ons gebouw en op onze website.

getuigenissen1

“Iedere keer weer genieten van fantastische muziek in een prima entourage. Als muziekliefhebber wil ik graag meehelpen om dat mogelijk te maken.”

Mevrouw M.E.P. Sanders (Kring van Mecenassen)

Music Patrons

De Music Patrons zijn liefhebbers van verschillende muzieksoorten. Zij genieten dezelfde privileges als Patronen. Elk seizoen wordt u ontvangen voor een grand tour door TivoliVredenburg. Tevens krijgt u twee kaarten voor het jaarlijkse TivoliVredenburg Diner met de mogelijkheid om nog meer kaarten te bestellen voor uw relaties. Daarnaast krijgt u voorrang bij de abonnementenverkoop. De bestemming van uw donatie is programma-breed. U blijft op de hoogte door onze nieuwsbrief. Als u het goed vindt vermelden we uw naam in ons jaarverslag, in ons gebouw en op onze website.

Legaten en Erfstelling

Het TivoliVredenburg Fonds kent ook een legatenprogramma. Geniet u nu van onze concerten? In uw testament kunt u vastleggen waar uw hart bij leven naar toe gaat. U kunt in uw testament kiezen tussen een erfstelling of een legaat. Met een erfstelling ontvangt TivoliVredenburg een erfdeel, een bepaald deel of percentage van uw nalatenschap. Met een legaat laat u een geldbedrag of goed na. Bij testament kan ook een Fonds op Naam worden ingericht. Door TivoliVredenburg nu al, bij leven, op te nemen in uw testament vergroot u uw betrokkenheid bij de organisatie. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waarop wij uw wensen het beste kunnen realiseren.

Fonds op Naam

Wilt u een dierbare eren, een bijzondere gelegenheid vieren of langdurig investeren in een programma of thema, dan kunt u een Fonds op Naam instellen vanaf € 50.000,-. Als oprichter bepaalt u, in nauwe samenwerking met TivoliVredenburg, de naam en doelstelling van het Fonds. Het Fonds kan desgewenst ook anoniem blijven. Het Fonds kan worden ingesteld door middel van eenmalige of periodieke gift, of door opname in uw testament.

Voor meer informatie over de geef-mogelijkheden kunt u contact opnemen met het Development-team.